Kaart Nederland

Pechhulp Nederland Vergelijken

We leven in Nederland, rijden onze kilometers veelal in Nederland en hebben dus ook de grootste kans op autopech in Nederland. Laat een kapotte auto uw dag niet verpesten! Pechhulp Nederland helpt u weer op weg.

Pechhulp Nederland vergelijken

Wij helpen u pechhulp Nederland te vergelijken. Een eerste keuze aan u om te maken is of u met pech geholpen wilt worden in uw eigen woonplaats. En daarmee ook op uw eigen oprit! Geen hulp betekent uiteraard lagere kosten. Wist u dat 80% van onze bezoekers kiest voor pechhulp met woonplaats dekking?

In 2023 betaalt u het volgende voor pechhulp Nederland:

ZONDER WOONPLAATSMET WOONPLAATSOVERSTAPPEN
AA-mobiel€74,95€74,95
Allianz Global Assistance€34,94€69,95
Blij dat ik Rij‎€29,95€29,95
KNAC€116,00€145,00
Promovendum€64,56€92,16
Wegenwacht van ANWB‎€69,00€114,00Online Afsluiten

Bij Blij dat ik rij geldt een eigen risico van €60,- euro per pechhulpgeval. De ANWB en KNAC bieden service op persoon. Alle andere aanbieders helpen per kenteken. Wel kennen de Wegenwacht van ANWB en KNAC een gereduceerd tarief voor partners en andere gezinsleden. De Wegenwacht is de enige aanbieder waar u niet méér gaat betalen voor een oudere auto. Om toch prijzen te kunnen vergelijken gaan we in bovenstaande overzichten uit van een auto van 5 jaar oud.

Nog meer pechhulp alternatieven

Naast een regulier pechhulp abonnement zijn er nog méér pechhulp alternatieven.

 • U kunt overwegen pechhulp af te sluiten bij uw autoverzekering. Voordeel hiervan is dat u met één partij te maken heeft voor al uw auto sores.
 • Een garagebedrijven bieden pechhulp wanneer uw auto bij de betreffende keten in onderhoud is. Wie kent uw auto beter dan uw eigen garage?
 • Bij pechhulp on demand roept u via een app hulp in bij autopech. U heeft géén vaste kosten, maar betaalt voor de daadwerkelijk afgenomen dienst.
 • Gaat u toch naar het buitenland? Overweeg dan pechhulp Europa.

Eén reactie op “Pechhulp Nederland Vergelijken

 1. Goedemorgen,

  Heb zelf een jaar abonnement lopen bij het AA Team maar die is nu afgelopen.
  Woord het abonnement stilzwijgend verlengt?

  Vriendelijke groet,
  Johan Herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *