Motor

Pechhulp Motor

Pech met je motor kan een mooie rondrit aardig verpesten. Gelukkig zijn, voor automobilisten die dat willen, er ook voor de motorfiets verschillende pechhulp aanbieders die je dan vlot weer op weg helpen. Dit pechhulp motor overzicht helpt u een keuze te maken uit de verschillende pechhulpaanbieders voor motoren.

Pechhulp Motor Nederland

Een vergelijking van pechhulp bij pech met je motor in Nederland. Alleen Allianz Global Assistance biedt een vervangende motor. Daar betaalt u dan helaas wel iets extra voor.

Zonder eigen stad Met eigen stad Vervangende auto Vervangende motor
Wegenwacht® bij de ANWB‎ €62,50 €103,50 mogelijk/ja
Allianz Global Assistance €33,43 €62,13 incl. €27,24

Pechhulp Motor Europa

Met Pechhulp Europa wordt u met uw motor onderweg geholpen in Nederland én de rest van Europa. Laat uw motorvakantie niet abrupt eindigen door pech onderweg!

Zonder eigen stad Met eigen stad Vervangende auto Vervangende motor
Wegenwacht bij de ANWB €91,00 €156,00 mogelijk/ja
Allianz Global Assistance €62,13 €90,83 incl. €27,24

Opmerkingen

  • Bovenstaand overzicht is per definitie een momentopname, kan daardoor van tijd tot tijd afwijken van de werkelijke kosten en dient slechts gebruikt te worden ter indicatie. Actuele kosten kunt u altijd vinden op de websites van de aanbieders.
  • De ANWB biedt service op persoon op maximaal 2 kentekens per jaar en kan daardoor interessant zijn als u ook een auto rijdt. De prijzen van alle andere aanbieders zijn per kenteken.

Motorpech ervaringen

Heeft u positieve of negatieve motorpech ervaringen? Deel ze met ons, zodat ook anderen deze ervaringen mee kunnen nemen in hun keuze.

1 reactie op “Pechhulp Motor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *