caravan onderweg

Pechhulp Caravan

Als u op vakantie gaat wilt u natuurlijk ook graag dat uw caravan verzekerd is van pechhulp. Hier vindt u een overzicht van kosten van pechhulp voor uw caravan, vouwwagen of aanhangwagen bij verschillende pechhulp aanbieders. De genoemde kosten zijn de meerkosten boven het reguliere Nederland of Europa pakket.

Pechhulp Caravan of Aanhangwagen

In onderstaand overzicht vindt u de meerprijs die u betaalt voor pechhulp caravan ten opzichte van pechhulp voor de auto. Voor alle genoemde aanbieders geldt dat dezelfde prijs wordt gehanteerd voor pechhulp voor een aanhangwagen of vouwwagen.

NederlandEuropa + NL
Allianz Global Assistanceniet beschikbaar€9,00 excl ass. bel.
Blij dat ik rij‎inclusiefinclusief
Bosch Car Serviceniet beschikbaar€15,50
KNAC‎inclusiefinclusief
Bovag€12,50€12,50
Route Mobielinclusief€7,50
SOS Pechhulp International€9,00€9,00
Wegenwacht® bij de ANWBinclusief€15,00

Ervaringen pech onderweg

Heeft u positieve of negatieve ervaringen met pech onderweg met uw caravan? Laat het ons weten in de reacties!

5 reacties op “Pechhulp Caravan

  1. Verzeker je caravan niet voor pechhulp bij de bovag, ze laten je toch barsten, zat in spanje met kapotte mover , moesten maar duwen!! in drassig land en oneffen grond!!
    geld weggegooid jaren voor niks betaald!!

  2. Ooit een topervaring gehad met de ANWB. Had destijds een reis- en kredietbrief afgesloten omdat ik met een camper uit 1971 drie weken door Frankrijk zou trekken. Vlak over de Belgische grens begaf de koppeling het. De ANWB gebeld, en die hebben eigenlijk alles geregeld. We kregen een budget voor 3 overnachtingen terwijl zij keken of een garage de auto ter plekke kon maken. Toen dit niet het geval was, werd de auto door de ANWB teruggesleept naar Nederland en kregen wij een superluxe vervangende camper die we 30 dagen mochten gebruiken. Echt superservice (wel jammer van de koppeling uiteraard, dat was een prijzige reparatie).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *