camper

Pechhulp Camper

Campers worden ook wel kampeerauto’s genoemd. Het zijn bijzondere wagens. Deels auto, deels caravan, qua gewicht soms bijna een vrachtwagen. Onderweg betekent al gauw op reis in het buitenland. Maar net als andere machines, gaan ook campers helaas wel eens stuk. En wie helpt je dan onderweg? En tegen welke voorwaarden? Tijd voor een vergelijking van pechhulp voor de camper!

Wegenwacht camper

Bent u lid van de Wegenwacht® bij de ANWB? Dan kunt een extra module afsluiten voor dekking van uw camper. Voor 25 euro per jaar extra bent u verzekerd van pechhulp in heel Europa, ervan uitgaande dat u al Europa dekking heeft. Bij de wegenwacht noemen ze dit Kampeerauto Service Buitenland.

Op de Wegenwacht Website kunt u deze dienst online afsluiten.

Blij Dat Ik Rij Camper

Ook Blij Dat Ik Rij biedt pechhulp voor uw camper. Voor slechts €89,95 per jaar, bent u niet alleen verzekerd van hulp bij pech met uw camper in heel Europa. Al uw andere voertuigen, of het nou auto’s, motoren, scooters, of fietsen zijn, worden binnen Nederland geholpen bij pech onderweg. Wat zijn de addertjes onder het gras?

  1. Slechts 1 van deze voertuigen is gedekt bij pech in Europa. U geeft van tevoren aan welk voertuig dit is.
  2. Bij pech binnen Nederland betaalt u een eigen bijdrage van 60 euro per pechgeval en is eventueel vervangend vervoer voor eigen rekening.
  3. Uw camper mag een wielbasis hebben van maximaal 3 meter.

Met name als u in het bezit bent van meerdere voertuigen, u niet bang bent voor een eigen bijdrage en u in ieder geval geholpen wilt worden als het nodig is, lijkt u spekkoper bij  Blij Dat Ik Rij.

NKC Pechhulp

NKC logoBij de Nederlandse Kampeerauto Club bent u de primaire doelgroep. Sterker nog, sluit u zich aan, dan wordt u lid van de club! Een lidmaatschap van NKC biedt verschillende voordelen, waaronder gratis gidsen, informatie, een magazine en een app. Ook komt u in aanmerking voor scherpe premies voor camperverzekeringen inclusief NKC pechhulp. Bereken uw premie!

Ervaringen pechhulp camper

Wat zijn uw ervaringen met pech of pechhulp met uw camper? Welke bedrijven kunt u aanbevelen, en welke juist niet? Hoe voorkomt u stil te staan met uw kampeerauto? Deel het met ons!

2 gedachten over “Pechhulp Camper

  1. Nu leen ik de camper van mijn vader. Mijn vader is lid van de anwb, en ik ben dit niet. De pechhulp die mijn vader heeft, heb ik niet op het moment dat ik pech krijg in het buitenland met zijn camper. Hoe kan ik goedkoop pechhulp regelen. Ik gebruik hem 1 week om mee te gaan vissen in Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *