SOS Pechhulp International

SOS Pechhulp International

Het merk SOS Pechhulp International is opgeheven en overgegaan in een ander merk. De SOS Alarmcentrale blijft actief in heel Europa.

Contact

Heeft u pech? Neem dan contact op met de SOS Pechhulp International alarmcentrale via telefoonnummer 078 – 6327 579.
Voor meer informatie over de dienstverlening belt u met 078 – 6 327 572.

Wat zijn uw ervaringen met SOS Pechhulp International?

22 reacties op “SOS Pechhulp International

 1. Mijn vraag is
  Ik ga op vakantie 1 keer in twee drie jaar met auto naar Marokko en de vraag met pech of ik krijg ander vervoer om verder te gaan naar Marokko

 2. Mede weggebruikers, ik heb diverse pechhulpverleners vergeleken met mijn huidige pechhulpverlener, namelijk de ANWB. Ik heb ook de voorwaarden van elk gelezen, maar ook de ervaringen van overstap op het web van diverse mensen. Veelal zijn de voorwaarden zeer vaag omschreven, maar doorgaans altijd in het voordeel van de pechhulpverlener. ik wil geen discussies voeren met de centralist over het soort pech of onheil wat mij is overkomen. Ik wil gewoon hulp daar betaal ik voor. Ik bedoel als SOS pechhulp nu al een klant een mail stuurt met de mededeling het lidmaatschap op te zeggen, dit omdat zijn accu tot 3x was leeggelopen, dan zeg ik “slechte hulpverlener”.

  Ik ben tot de conclusie gekomen dat de ANWB gewoon de beste hulpverlener is. Misschien dan toch wel iets duurder, maar wel veel betrouwbaarder!

 3. Hallo
  Mijn vraag SOS pechhulp tarieven van europa en nederland maar mijn vraag europa plus marokko wat zou ik bij betalen ik rij in marokko nederlans auto is wel recht voor nederlans auto
  Opgehaald ook pech hulp bij bij betalen vriedlijkgroetje

 4. Op uw site wordt gemeld dat de internationale pechhulp € 66,- per jaar kost.
  Recent kreeg ik een brief met de mededeling dat de premie € 7,50 per maand bedraagt,
  overigens zonder erop te wijzen dat mijn huidige premie van € 5,49 per maand met 36 %
  gaat stijgen.

  Wat is hier aan de hand?

  1. Internationale pechhulp kostte tot voor kort inderdaad 66 euro per jaar. Helaas is de premie recent significant verhoogd. Binnen Nederland van 45 naar 63 euro per jaar. Met Europa dekking van 66 naar liefst 90 euro per jaar.

 5. Ik ben dus niet de enige!!! was het maar waar, he?
  Mijn auto is 9 jaar oud en ik heb eigenlijk nooit pech. Sinds 5 jaar bij SOS Pechhulp, eerste 4 jaar nooit een beroep hoeven doen gelukkig, maar in het afgelopen halfjaar tot 3 x toe met een lege accu gestaan (nu een nieuwe accu, dus probleem opgelost). Vandaag dus ook een mailtje van SOS Pechhulp over mijn bovengemiddelde (dus meer dan 1x per 7 jaar!!!) vragen om hulp… en ook de mededeling dat wanneer ik binnen 2 jaar nogmaals hulp nodig heb, mijn lidmaatschap wordt opgezegd. Ik bespaar ze de moeite, dan maar over naar een duurdere pechhulp-service!

 6. Ik kreeg vandaag ook zo’n mail, omdat ik de afgelopen 2 jaar 4 keer stil kwam te staan met mijn 10 jaar oude auto met 435.000km op de teller. Als ik de komende 2 jaar nog eens een beroep doe zeggen ze het contract daarna op. Tsja, de 6 jaar hiervoor heb ik 0 beroep hoeven doen. Beetje flauw. Ik sla geen enkele beurt over, doe alles om hem in nieuwstaat te houden. Maar daar kijken ze niet naar. Jammer.

 7. Onze auto is 11 jaar oud en daarom sinds drie jaar Pechhulp lid.
  Nu kregen we een email van SOS Pechhulp dat zij de laagste lidmaatschapsvergoeding in Nederland voor pechhulp vragen. Deze vergoeding hebben zij onder andere gebaseerd op een gemiddeld gebruik van pechhulp in Nederland van eenmaal per
  7 (!) jaar. Daarom kregen we een waarschuwing omdat we 3x in drie jaar gebruik hadden moeten maken, zoals zij schreven ‘de afgelopen jaren bovengemiddeld gebruik gemaakt van de pechhulpverlening’.

  1. Tja, begrijpen doe ik beide partijen, U bent lid geworden omdat de auto 11 jaar oud is, en daarmee een grotere kans heeft op gebreken, echter SOS pechhulp is een bedrijf en moet zijn mensen ook betalen. Zelf heb ik in 20 jaar 2 x gebruik moeten maken van pechhulp, met dealer onderhouden auto s wel te vestaan. Ik vind het vreemd dat er bij het afnemen van een product als pechhulp niet altijd eisen worden gesteld aan het onderhoud. Gelukkig wordt er nu meestal wel gestaffeld op leedtijd, anders sponseren de jongere auto s de ouderen.
   De waarschuwing bevreemd me echter wel als er niks over staat in de voorwaarden, immers statistich gezien kan het wel zo zijn 1 x per 7 jaar, daar kan men best wel eens buiten vallen, pech hebben heet dat…

   1. Ik rijd een auto van 13 jaar oud, met 320.000 km op de teller. Een betrouwbare diesel, zonder problemen. Eén keer met pech aan de kant van de weg gestaan met deze auto, maar dat kan met elke auto gebeuren. Ik zie geregeld veel jongere auto’s langs de kant van de weg staat. Het is natuurlijk van belang om de auto goed te onderhouden. Als je daar maar voor zorgt, gaat het verhaal van Leon niet op. En dan is het juist vreemd dat je met een betrouwbare oudere auto de pechhulp van jongere auto’s moet sponsoren.
    ’t Is dus maar net hoe je het bekijkt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *