Route Mobiel

Route Mobiel

Route Mobiel was de eerste partij die grootschalig de aanval opende op de ANWB Wegenwacht. Ze deden dit door lagere tarieven te hanteren dan de Wegenwacht in combinatie met een stevige marketingcampagne. Tegenwoordig is echter de Wegenwacht weer goedkoper. Routemobiel claimt gemiddeld binnen 35 minuten ter plaatse te zijn en 80% van de pechgevallen ter plekke te kunnen repareren. Lukt dat in uw geval niet, dan krijgt u gratis de beschikking over vervangend vervoer.

Tarief Pechhulp Nederland

De tarieven voor pechhulp zijn bij Route Mobiel sterk afhankelijk van de leeftijd van uw auto. Voor een oudere auto betaalt u al snel veel meer. Daarentegen heeft u standaard ook de beschikking over pechhulp in uw woonplaats, is vervangend vervoer inclusief en zijn zelfs een aanhanger en caravan gedekt onder de pechhulp verzekering. Route mobiel biedt dekking op kenteken. Het maakt daarom niet uit of u zelf in de auto rijdt of uw partner. Ook uw motor is welkom bij Routemobiel. Voor motoren gelden dezelfde prijzen als voor auto’s. Voor Pechhulp Nederland rekent Route Mobiel in 2016 de volgende kosten.

Leeftijd auto eerste auto tweede auto
t/m 3 jaar € 68,30 € 48,30
t/m 9 jaar € 87,75 € 85,75
t/m 12 jaar € 94,45 € 74,45
t/m 15 jaar € 123,60 € 103,60

Route Mobiel Pechhulp Europa

Wilt u ook pechhulp in de rest van Europa, dan betaalt u hiervoor bij Route Mobiel een meerprijs.

Pechhulp Europa Per jaar
Meerprijs Pechhulp Europa € 45,50
Caravan of Aanhanger Europa € 9,20
Uitgebreid Vervangend Vervoer Europa tm 12 jaar € 21,40
Uitgebreid Vervangend Vervoer Europa vanaf 12 jaar € 42,65

Route mobiel heeft echter nog een bijzondere service. U kunt ook alléén hulpverlening in Europa afsluiten, dus zónder pechhulp in Nederland. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer u reeds een goede dekking hebt binnen Nederland en onverwacht met uw voertuig naar het buitenland moet. Vergelijk Route Mobiel met het aanbod van de concurrenten zoals de ANWB in onze pechhulp Europa vergelijking.

Kleine lettertjes

In de kleine lettertjes van Route Mobiel vindt u onder andere de volgende voorwaarden:

  • Het aanmelden van een tweede en derde auto/motor is alleen mogelijk als uw eerste auto al is aangemeld voor Pechhulp Nederland Service.
  • Bedrijfsauto’s kunnen niet worden aangemeld bij Route Mobiel. Gehandicapten met een bedrijfsauto zijn wel welkom bij route Mobiel.

Zoekt u contact met Route Mobiel, bel dan met telefoonnummer +31 (0) 20 – 651 51 15 in het geval u met pech langs de weg staat. Ook bij problemen in het buitenland

Lees hieronder de ervaringen van klanten Route Mobiel. Bent u al klant? Deel dan uw eigen ervaringen!

3 reacties op “Route Mobiel

  1. Beknopter en duidelijker geschreven zou heel fijn zijn! Wil misschien overstappen van anwb naar r.m. ben er nog niet uit

  2. Route Mobiel heeft haar prijzen “iets” moeten verhogen.
    Vorig jaar betaalde ik 51,16 voor Nederlandservice, Nu 68,50. Een verhoging van ongeveer 33%.
    Inderdaad een kleine verhoging ……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *