bosch car service

Bosch Car Service pechhulp

Bosch is niet alleen een leverancier van allerlei apparaten, maar is tevens de merknaam van een groot netwerk van garagebedrijven die uw auto veelal goedkoper kunnen onderhouden dan uw merkdealer. Als extra klantenbinder biedt Bosch pechhulp aan voor auto’s die onderhouden worden bij een Bosch service station. U kunt dus alleen pechhulp afnemen bij Bosch Car Service indien u uw auto bij een Bosch Car Service garage laat onderhouden!

Dekking en Tarief

Bosch Car Service pechhulp staat uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dat is niet zo bijzonder meer. Wat wél bijzonder is, is het scherpe tarief van 31,50 euro per jaar voor pechhulp in Nederland. Voor pechhulp Europa wordt €41,75 gerekend. Vervangend vervoer is vervolgens inbegrepen.

  • Een meerprijs van 26,00 euro per jaar wordt gerekend voor auto’s ouder dan 9 jaar.
  • Heeft u behoefte aan een grote auto, of een auto met trekhaak als vervangend vervoer, dan kost dat €12,25 per jaar extra.
  • Voor nog eens €15,50 per jaar extra is uw caravan of aanhanger meeverzekerd.

Bosch Car Service pechhulp is gekoppeld aan het kenteken van uw auto.

Contact

Zoekt u contact met Bosch Car Service? Bij pech belt u met het Bosch Car Service Pechhulp alarmnummer: +31(0)88 006 6000. Pechhulp kunt u alleen afsluiten tijdens onderhoud van uw wagen bij een van de Bosch garages.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website. Voor het aanmelden voor Pechhulp kunt u terecht bij één van de Bosch Car Service garages.

 

Wat zijn uw ervaringen met pechhulp van Bosch Car Service?

11 reacties op “Bosch Car Service pechhulp

  1. Zeer verbaasd over lange wacht aan de telefoon. Pechhulp! Ik baalde enorm. Alle medewerkers zijn in gesprek, bijna half uur gehangen!! Ik overweeg overstappen, hier doe ik het niet voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *