bosch car service

Bosch Car Service pechhulp

Bosch is niet alleen een leverancier van allerlei apparaten, maar is tevens de merknaam van een groot netwerk van garagebedrijven die uw auto veelal goedkoper kunnen onderhouden dan uw merkdealer. Als extra klantenbinder biedt Bosch pechhulp aan voor auto’s die onderhouden worden bij een Bosch service station. U kunt dus alleen pechhulp afnemen bij Bosch Car Service indien u uw auto bij een Bosch Car Service garage laat onderhouden!

Dekking en Tarief

Bosch Car Service pechhulp staat uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dat is niet zo bijzonder meer. Wat wél bijzonder is, is het scherpe tarief van 31,50 euro per jaar voor pechhulp in Nederland. Voor pechhulp Europa wordt €41,75 gerekend. Vervangend vervoer is vervolgens inbegrepen.

 • Een meerprijs van 26,00 euro per jaar wordt gerekend voor auto’s ouder dan 9 jaar.
 • Heeft u behoefte aan een grote auto, of een auto met trekhaak als vervangend vervoer, dan kost dat €12,25 per jaar extra.
 • Voor nog eens €15,50 per jaar extra is uw caravan of aanhanger meeverzekerd.

Bosch Car Service pechhulp is gekoppeld aan het kenteken van uw auto.

Contact

Zoekt u contact met Bosch Car Service? Bij pech belt u met het Bosch Car Service Pechhulp alarmnummer: +31(0)88 006 6000. Pechhulp kunt u alleen afsluiten tijdens onderhoud van uw wagen bij een van de Bosch garages.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website. Voor het aanmelden voor Pechhulp kunt u terecht bij één van de Bosch Car Service garages.

 

Wat zijn uw ervaringen met pechhulp van Bosch Car Service?

7 gedachten over “Bosch Car Service pechhulp

 1. Willen jullie echt onze ervaring weten, ik denk al jullie alle mails eens goed doorlezen en onze open publicatie via jullie facebook pagina dat jullie toch onderhand wel weten , hoe door jullie zogenaamde goede pechhulp onze vakantie een ware hel is geweest.
  Voor jullie zijn we een nummertje , en het gene wat jullie nu doen is alles verdraaien , maar ach dat zijn we wel geen gewend van jullie.
  Pechhulp afsluiten mag , betalen ook , maar niet in vakantie periode want dan zijn jullie te druk en bepalen jullie wie er wel en geen hulp krijgen.
  Het eerste wat we ook gaan doen , is gelijk jullie o zo goede pechhulp, service opzeggen, en hopelijk velen met ons

 2. Bosch Car servise pechhulp is geen hulp masr ware nachtmerrie, ze zijn twee x zo druk als vorig jaar , hebben niets voor ons gedaan, alleen onze zo kostbare vakantie , waarschijnlijk de laatste dat we nog konden doen met behulp van kinderen door handicap echtgenoot is door zogenaamde pechhulp niets van terecht gekomen, we zijn aan ons lot over gelaten , hebben hele week niet weg gekund wachten op telefoontje of mail die niet kwamen ., niet beant woord werden , we moesten zelf uitzoeken of garage goed was, hoezo pechhulp in buitenland.
  Voor ons te laat , deze week is door bosch pechhulp volledig verknald en kan nooit meer over gedaan worden.
  Als je geen hulp kunt bieden door drukte laat mensen dan geen verzekering afsluiten , wel geld innen maar aan je lot worden overgelaten, nooit maar dan ook nooit meer bosch pechhulp

 3. De pechhulp hebben wij afgelopen donderdag als erg goed ervaren. Vlak voor de Gotthardtunnel pech en binnen 5 kwartier hulp ter plekke en gebracht naar een garage vlakbij. Van daaruit goede communicatie met het hulpteam en heel inlevend. Chapeau!

 4. wij hadden pech met de auto in Oostenrijk. Voor het eerst hadden wij Bosch Car service. We zijn fantastisch geholpen door het team van Bosch car service. Binnen 2 uur van de weg naar de camping gebracht zonder extra kosten. In een woord fantastisch. Erg goede communicatie ook door medewerkerker aan de pech hulp lijn. Dit hebben wij bij de ANWB wel anders mee gemaakt dat was in een woord schandalig. Die kunnen nog wat leren van Bosch car service.
  Nogmaals bedankt voor jullie snelle hulp

  Peter en Petra Visser

 5. Bosch Car Service heeft haar tarieven drastisch verhoogd per 1-1-2013.
  € 50,75 voor auto’s tot en met 9 jaar
  € 73,25 voor auto’s ouder dan 9 jaar

  Uitbreiding
  € 16,75 voor uitgebreid vervangend vervoer
  € 14,00 voor caravan of aanhangwagen

  Als ik bij Bosch Car Service zou blijven, ga ik van € 35,95 naar € 73,25
  Ik was na 40 jaar ANWB overgestapt naar Bosch Car Service. Een grote vergissing van mij.

 6. Grappig is dat de Bosch Car Service dienst ondergebracht is bij Mondial Assistance:

  Bosch Car Service
  Pechhulpverzekering A0811
  Algemene voorwaarden
  De dienstverlening wordt geleverd door uitvoerder Mondial Assistance
  B.V., in opdracht van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij,
  welke voor 100 % risicodrager is op deze verzekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *