Blij dat ik rij

Blij dat ik rij Pechhulp

Mensen die hun auto goed onderhouden, hebben zelden autopech. Waarom zou je dan toch jaarlijks veel geld moeten afdragen om gegarandeerd te zijn van pechhulp mocht het wél een keer nodig zijn? De stichting Blij dat ik rij lanceert voor die mensen nu Blije Pechhulp.

Hoe werkt het?

Iedereen kan zich tegen een klein prijsje aanmelden voor blij dat ik rij pechhulp. Op het moment dat je binnen Nederland gebruik maakt van pechhulp, betaal je daarvoor €60 euro. Buiten Nederland ben je geen eigen bijdrage verschuldigd bij pech. Blij dat ik rij heeft geen eigen auto’s op de weg om u weer verder te helpen. Ze maakt gebruik van de diensten van AA-team om u bij pech te helpen, of uw voertuig zo nodig te bergen.

Blij dat ik rij tarieven

Blij dat ik rij hanteert de volgende tarieven:

 • Nederland: €29,95 per jaar + €60,- per pechgeval
 • Europa inclusief Nederland: €89,95 per jaar

Let op, voor dit bedrag zijn alle gezinsleden gegarandeerd van pechhulp onderweg voor al uw vervoersmiddelen! Dus ook uw partner of kind kan hulp krijgen bij pech aan auto,  motor, (elektrische) fiets, bromfiets, caravan of camper! Voor uw camper geldt dat deze een wielbasis mag hebben van maximaal 3 meter.

Geinteresseerd? Vind nog meer informatie, of stap direct over via https://www.blijdatikrij.nl/pechhulp/.

Vervangend vervoer

Binnen Nederland kun je gebruik maken van vervangend vervoer wanneer de auto bij de garage moet blijven staan. Echter, de kosten hiervoor zul je zelf moeten dragen.
In het buitenland is vervangend vervoer voor 7 dagen verzekerd en dus inclusief. Houd rekening met een compacte huurauto, klasse B.

Mobiliteit provider

Blijdatikrij profileert zich meer en meer als mobiliteit provider. Bij aanmelding kun je daarom profiteren van:

 • Gratis APK Alerts voor alle voertuigen
 • Gratis Parkmobile account (optie)
 • Gratis MyWheels account (optie)

Contact

Zoek je contact met Blij dat ik rij?

23 reacties op “Blij dat ik rij Pechhulp

  1. U en uw voertuig en uw inzittenden zullen naar een garage van uw keuze worden getransporteerd of naar een andere locatie in een straal van 25 kilometer vanaf de pechlocatie. De kosten van reparatie door een derde zijn voor uw eigen rekening. U kunt zelf bepalen of u de auto buiten de straal van 25 kilometer wilt laten transporteren. De kosten daarvan zullen dan aan u worden doorberekend worden.

   Voor alle vormen van pechhulp geldt wel dat er een vaste eigen bijdrage wordt gerekend van €59,- in Nederland

 1. Beste mensen,
  Ik wil jullie nog bedanken voor jullie goede hulp toen ik pech had met mijn Canta.
  Dit was afgelopen donderdagavond om ongeveer half 6. Mijn klantnummer is 23085353.
  Nogmaals hsrtelijk bedankt. De centraleman en monteur hadden eindeloos geduld met mij.
  Hartelijke groeten,
  Ellen Willemse

  1. zijn auto,s van 11jaar of ouder ook voor pechhulp verzekert en wat kosthet als ik de auto naar mijn eigen garage wil hebben bv 100km verder

  1. Nee, helaas. Mocht het niet lukken u langs de weg te helpen, dan worden u en uw auto naar een garage in de buurt gebracht. U kunt daar een huur- of leenauto meekrijgen of een auto huren bij onze hulpverlener mocht dat nodig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *