Blij dat ik rij

Blij dat ik rij Pechhulp

Mensen die hun auto goed onderhouden, hebben zelden autopech. Waarom zou je dan toch jaarlijks veel geld moeten afdragen om gegarandeerd te zijn van pechhulp mocht het wél een keer nodig zijn? De stichting Blij dat ik rij lanceert voor die mensen nu Blije Pechhulp.

Hoe werkt het?

Iedereen kan zich tegen een klein prijsje aanmelden voor blij dat ik rij pechhulp. Op het moment dat je binnen Nederland gebruik maakt van pechhulp, betaal je daarvoor €60 euro. Buiten Nederland ben je geen eigen bijdrage verschuldigd bij pech. Blij dat ik rij heeft geen eigen auto’s op de weg om u weer verder te helpen. Ze maakt gebruik van de diensten van AA-team om u bij pech te helpen, of uw voertuig zo nodig te bergen.

Blij dat ik rij tarieven

Blij dat ik rij hanteert de volgende tarieven:

 • Nederland: €29,95 per jaar + €60,- per pechgeval
 • Europa inclusief Nederland: €89,95 per jaar

Let op, voor dit bedrag zijn alle gezinsleden gegarandeerd van pechhulp onderweg voor al uw vervoersmiddelen! Dus ook uw partner of kind kan hulp krijgen bij pech aan auto,  motor, (elektrische) fiets, bromfiets, caravan of camper! Voor uw camper geldt dat deze een wielbasis mag hebben van maximaal 3 meter.

Geinteresseerd? Vind nog meer informatie, of stap direct over via https://www.blijdatikrij.nl/pechhulp/.

Vervangend vervoer

Binnen Nederland kun je gebruik maken van vervangend vervoer wanneer de auto bij de garage moet blijven staan. Echter, de kosten hiervoor zul je zelf moeten dragen.
In het buitenland is vervangend vervoer voor 7 dagen verzekerd en dus inclusief. Houd rekening met een compacte huurauto, klasse B.

Mobiliteit provider

Blijdatikrij profileert zich meer en meer als mobiliteit provider. Bij aanmelding kun je daarom profiteren van:

 • Gratis APK Alerts voor alle voertuigen
 • Gratis Parkmobile account (optie)
 • Gratis MyWheels account (optie)

Contact

Zoek je contact met Blij dat ik rij?

23 reacties op “Blij dat ik rij Pechhulp

 1. Hallo,het bericht,dat jullie me toegestuurd hebben,staat mijn abbonnement is ruim 89,00 euro is dat verhoogt,dat is bij pech,in de website staat 60,00 bij pech.
  29,95 euro per jaar,en ik moet voor 10 dec. 2016 de bevestiging doorgeven.
  maar toch geen 89,00euro voor nu bij geen pech,ik heb een brommobiele.
  geef me zo snel mogelijk bericht terug svp.

  1. Een abonnement binnen Nederland kost nog steeds €29,95. Eventuele pech vraagt dan een eigen bijdrage van €60. Voor pechhulp in het buitenland betaalt u straks €89,95 per jaar.
   Bij twijfel over uw abonnement kunt u het beste inloggen op de website van blij dat ik rij of desnoods contact opnemen met de aanbieder.

 2. Goedemiddag,
  Ik ben van plan om over 8 dagen op vakantie te gaan met een klassieker VW T3 uit 1986. Deze bus staat niet op mijn naam.
  Gelden dezelfde pech-hulp regels voor deze klassieker of kan ik ‘m niet verzekeren voor pech-hulp? Diverse sites gaven al aan geen klassieker te kunnen verzekeren voor pech-hulp in het buitenland.
  Ook heb ik gelezen, dat je over 7 dagen pas je papieren ontvangt voor pech-hulp. Dat zou dus precies kunnen, wanneer ik vandaag de verzekering afsluit, klopt dit?
  Graag uw reactie

 3. Als ik op vakantie (naar het buitenland), dan zit mijn auto, een goede middenklasser, vol met bagage. Hoe gaat dat dan wanneer de auto niet verder kan? Wat gebeurt er dan als de bagage niet in het vervangend vervoer past?

  1. @Wiljan, jazeker. Je vindt ze op de pagina’s van de pechhulp leverancier. Blij dat ik rij is een vrij jonge aanbieder met nog maar weinig ervaringen.

 4. Vandaag Ford Ka aangeschaft. Bouwjaar juni 2002.
  We waren al jarenlang verzekerd bij route mobiel maar die was alleen bij hun start vrij goedkoop. Inmiddels niet meer.
  Pech hebben we al in geen jaren meer gehad. Mijn vraag is of u een limiet hanteert v.w.b. het bouwjaar van de auto. Ten overvloeide: APK t.m. 29.12.2015

 5. Wij zijn al negen jaar in het bezit van een Vito Marco Polo 2002. altijd ANWB erg duur, nooit gebruikt,[sorry een maal voorlamp,]Wij deden dit, omdat we met vacantie naar Portugal gaan, hoe staan we er bij U voor, ingeval er iets mag gebeuren?? Gaarne Uw reactie, met hartelijke groeten, Pieter Clasquin.

 6. Hartelijk dank voor het plaatsen van ons bericht. Graag even contact. Onze Blije Pechhulp kan ook in het buitenland worden gebruikt. Op dezelfde voorwaarde, geen pech, geen kosten. Ook campers, caravans, aanhangers en motoren kunnen we weer op weg helpen.
  Blije Pechhulp zorgt voor iedereen die met pech staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *