Allsecur

Allsecur Pechhulp

Allsecur profileert zich als een verzekeraar die zich specialiseert op auto’s. Door hun focus denken ze sterk, innovatief en expert te zijn op het gebied van autoverzekeringen. Allsecur is onderdeel van de Allianz groep. Die kennen we natuurlijk van de populaire Allianz Global Assistance pechhulp dienst. Dezelfde pechhulp dienstverlening kun je afsluiten via een verzekering bij Allsecur. Recent hebben ze zich echter van hun innovatie kant laten zien…

Allsecur Pechhulp on demand

On demand is hip! En met reden. We betalen niet meer voor wat we niet gebruiken. We willen via een app op elk moment dat kunnen regelen wat we nodig hebben. Dus ook pechhulp on demand! Gelukkig heeft Allsecur nu een Pechhulp app.

Download eerst gratis de app in de App store of Play store

Download in de app store Download in de app store

Vervolgens kunt u eenvoudig via de app pechhulp opvragen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa! U ziet ook nog eens heel invoudig in de app hoe snel de hulp bij u is. Dit dus zonder vast te zitten aan jaarlijkse kosten van een pechhulp verzekering of abonnement. U betaalt alleen wat u gebruikt. Eenvoudig achteraf, met uw pinpas. De kosten bij gebruik zijn niet eens hoog. Hier enkele voorbeelden voor hulp in Nederland:

  • Starthulp – €65
  • Reparatie – €90
  • Transport – €120

In Europa betaalt u € 225,- voor starthulp, reparatie of transport naar een garage in de buurt.

Allsecur Pechhulp Tim Tom
Allsecur Pechhulp Tim Tom

Ervaringen Allsecur pechhulp on demand

Wat zijn uw ervaringen met pechhulp on demand? Of uberhaupt met Allsecur? Deel het met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *